کشک یکی از محصولات کاملا ایرانی می باشد، که از فراوری، پخت ماست، آبگیری و افزودن درصد کمی نمک تهیه می شود.
کشک دارای مواد مغذی، کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و نیاسین (ویتامین B3) می باشد.
کشک به دلیل اینکه عاری از مواد قندی است و ارزش غذایی بالایی دارد باعث احساس سیری، کم خوردن غذا و لاغری می شود. کشک به دلیل اینکه سرشار از پروتئین است و تمامی اسید آمینه های مورد نیاز بدن را دارد به عنوان یک میان وعده خوب برای بدن سازی و ساختن عضلات مفید می باشد.
کشک به دلیل دارا بودن پروتئین و کلسیم بالا برای دوران بارداری و شیردهی بسیار موثر است و از پوکی استخوان جلوگیری می نماید.