پنیر یکی از محصولات پر طرفدار در صنایع لبنی می باشد و دارای انواع مختلفی است. پنیر تخمیری از اولین تولیدات این شرکت بین سالهای 75 تا 87 تولید اصلی و عمده ی این شرکت بوده است. لیکن پس از آن به دلیل ورود پنیر های UF و عدم توجیه اقتصادی در تولید پنیر سنتی تخمیری تولید آن در این شرکت متوقف و با توجه به تمایل جدید مصرف کنندگان به سوی پنیر های سنتی تولید آن از سر گرفته می شود.
در تولید پنیر سنتی تخمیری لازم است پس از تولید پنیر به مدت حداقل 40 روز در اتاق تخمیر با دمای 14 درجه ی سانتی گراد نگهداری شود تا در این مدت باکتری های ترموفیل و مزوفیل فعالیت خود را انجام داده و سپس قابل عرضه به بازار می باشد. ولی در سایر پنیر ها از قبیل لاکتیکی و UF نیازی به ماندگاری نبوده و پس از اجازه ی آزمایشگاه میکروبی آماده ی عرضه می باشد.
در تولید پنیر سنتی تخمیری لازم است پس از تولید پنیر به مدت حداقل 40 روز در اتاق تخمیر با دمای 14 درجه ی سانتی گراد نگهداری شود تا در این مدت باکتری های ترموفیل و مزوفیل فعالیت خود را انجام داده و سپس قابل عرضه به بازار می باشد. ولی در سایر پنیر ها از قبیل لاکتیکی و UF نیازی به ماندگاری نبوده و پس از اجازه ی آزمایشگاه میکروبی آماده ی عرضه می باشد.