جهت تولید خامه با دستگاهی به نام سپراتور خامه با درصد چربی حدود 30 درصد از شیر جداشده و هموژنیزه وپاستوریزه می شود و سریعا بسته بندی می گردد.
خامه جزو محصولات لبنی پاستوریزه است که حتما باید در یخچال نگهداری شود، یعنی در هنگام خرید باید دقت شود که خامه پاستوریزه در سوپر مارکت در یخچال نگهداری شده باشد.
امکان اکسید شده چربی خامه در اثر بازشدن بسته بندی وجود دارد. معمولا تغییر طعم و بوی خامه به صورت تلخ و ترش شدن از راحت ترین روشهای پی بردن به فساد خامه است.
بهتر است خامه در بسته بندی های کوچک و به اندازه مصرف هر وعده خریداری شود.