شنبه, ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

جهت تولید خامه با دستگاهی به نام سپراتور خامه با درصد چربی حدود 30 درصد از شیر جداشده و هموژنیزه وپاستوریزه می شود و سریعا بسته بندی می گردد. 

خامه جزو محصولات لبنی پاستوریزه است که حتما باید در یخچال نگهداری شود، یعنی در هنگام خرید باید دقت شود که خامه پاستوریزه در سوپر مارکت در یخچال نگهداری شده باشد.

 

امکان اکسید شده چربی خامه در اثر بازشدن بسته بندی وجود دارد. معمولا تغییر طعم و بوی خامه به صورت تلخ و ترش شدن از راحت ترین روشهای پی بردن به فساد خامه است. 

بهتر است خامه در بسته بندی های کوچک و به اندازه مصرف هر وعده خریداری شود.

 

 

 

 

خامه صبحانه

خامه صبحانه

اطلاعات تماس

map marker آدرس : اصفهان، کیلومتر 15 خ مشتاق دوم، شهرک صنعتی سروش

 

telephone iconتلفن : 38552111-031 

 

fax iconنمابر : 38552112-031

 

mobile iconموبایل : 09033815101

 

email openایمیل : 

مکان ما

آماربازدید

امروز
دیروز
این هفته
هفته گذشته
این ماه
ماه گذشته
بازدید کل
198
149
1435
2255
7025
6082
176492

پیش بینی امروز
264


IP شما:3.139.104.214